Afspraken

Indien u een afspraak wilt maken in mijn praktijk dan kunt u ons bellen: 030-6885876 of op 06-12977043 . Het is mogelijk dat wij aan het behandelen zijn en de telefoon niet op kunnen nemen. U kunt dan uw boodschap, met naam en telefoonnummer, inspreken in het antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Op maandag en woensdag is Barbara Aarnink aanwezig, onze administratief medewerkster,  van 9.30 tot 14.00 uur. Ook per email info@bekkenfysiotherapieijsselstein.nl kunt u een bericht achterlaten en bellen wij u graag terug.

Als de huisarts of specialist u heeft verwezen, wilt u dan uw verwijzing meenemen.

Ook vragen wij u altijd u verzekeringspasje en identiteitsbewijs mee te nemen zodat wij alle gegevens die nodig zijn voor de vergoeding van uw behandeling meteen adequaat kunnen invoeren in ons administratiesysteem en een goede communicatie naar u en/of naar uw verzekering ten aanzien van deze  vergoeding mogelijk maakt.

Ook kunt u weer per 1 januari 2015  zonder verwijzing bij ons terecht.

Tijdens uw eerste afspraak nemen we uw gegevens op en doen we een screening en/of  een intake en onderzoek. Als we de fysiotherapeutisch diagnose hebben gesteld bespreken we samen met u een behandelplan. De behandelingen duren gemiddeld een half uur tot drie kwartier, uiteraard afhankelijk van uw klachten en de therapiekeuze. Wij behandelen gemiddeld 6-9 keer per patiënt. De periodes tussen de behandelingen zijn ook weer afhankelijk van uw klachten maar variëren tussen de 1x per week tot 1x per drie weken.