Wist u dat…

 

    • Wij over het jaar 2022 een Certificaat “Praktijk met Zorg” ontvangen hebben, met als algemene beoordeling een 9,4 !!  Deze fantastische score hebben wij te danken aan u, onze patiënten, die de enquête ingevuld hebben. Dit is een beoordeling waar wij heel trots op zijn!! U ziet het certificaat onder aan deze pagina!

 

    • Brigitte van der Bom al bijna 10 jaar ook op een tweede locatie werkt als Bekkenfysiotherapeut, in de Huisartsenpraktijk IJsselstein locatie Nieuwpoort. Dit ligt aan de Jan van der Heydenweg nr. 350, naast verzorgingshuis Ewoud!!!! Wij hebben gemerkt dat u enthousiast bent voor deze locatie. Voor de patiënten uit die wijk en Zenderpark, Benschop, Lopik en Lopikerkapel en omgeving is deze locatie goed te bereiken.

 

    • Wij via een mobiel telefoonnummer bereikbaar zijn  06 – 12977043. Met name als Brigitte in de Huisartsenpraktijk de Nieuwpoort werkt, is zij op dit nummer bereikbaar.

 

    • Wij graag van u horen als er ideeën voor verbetering van onze praktijk en/of onze zorg aan u zijn.

 

 

    • Bekkenfysiotherapie bij urine-incontinentie voor de eerste negen behandelingen uit uw basisverzekering vergoed wordt. Deze behandelingen worden verrekend met uw eigen risico. Overleg zo nodig met uw Fysiotherapeut.