Marjolein van den Assem (1977)

 

Helaas is collega Marjolein van den Assem langdurig afwezig i.v.m. ziekte en persoonlijke omstandigheden.

Per 1 oktober 2010 werkzaam in deze praktijk. Geregistreerd algemeen Fysiotherapeut en heeft als aandachtsgebied het bekken en de bekkenbodem waarvoor zij diverse nascholingen heeft gevolgd, waaronder ook 2 jaar van de Bekkenfysiotherapieopleiding. In 2016 heeft zij zich verder geschoold in het begeleiden van chronische pijnklachten en werkt zij hierin volgens de behandelmethode Graded Activity. Hierbij ligt de focus onder meer op de mogelijkheden en niet op de beperkingen. Bijvoorbeeld bij aspecifieke lage rugklachten.

Sinds 2002 is Marjolein werkzaam als Fysiotherapeut. Ze heeft in het ziekenhuis (tweede lijn) gewerkt op de afdeling neurologie, in de revalidatie voor ouderen (derde lijn) en in de particuliere praktijk (eerste lijn) waar oefentherapie en stabiliteitstraining (core stability) bij rug- en bekkenklachten haar grootste aandachtsgebieden waren. Mede door haar ervaring als  zwangerschapsdocente en meerdere aanvullende cursussen heeft ze veel ervaring bij het begeleiden van zwangeren en het herstel in het eerste jaar na de bevalling.

Marjolein is getrouwd en heeft twee dochters.

Ze beoefent al jaren hatha yoga, houdt van jazz en is een buitenmens. Kernwoorden zijn; gelijkwaardigheid, maatwerk, behoud van zelfstandigheid, authenticiteit en genieten van het hier en nu.

Marjolein werkt  op maandag, donderdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag  van 8.00 tot 14.30 uur.

BIG-nummer: 29058935204

Terug naar overzicht